Αρχική σελίδα » Επικοινωνία » ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (E-mail)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (Ε-mail)

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Εργαστηρίου είναι: skf[at]psych.uoa[dot]gr

Για τη δική σας διευκόλυνση, σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα παρακάτω, προτού αποφασίσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω διεύθυνση για θέματα γενικής φύσεως, αλλά θα ήταν προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποιον άλλο τρόπο για θέματα εμπιστευτικού ή προσωπικού χαρακτήρα. Λόγω της φύσης του μέσου δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε το απόρρητο της επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δημιουργήσαμε μία ειδική υπηρεσία ώστε να μπορείτε να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στους ειδικούς του ΣΚΦ χωρίς να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κατά συνέπεια χωρίς να είναι δυνατός ο εντοπισμός του αποστολέα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία αυτή, αλλά και να τη χρησιμοποιήσετε, στη σελίδα Ερωτήσεις.

Επίσης, παρότι η γραμματεία του Εργαστηρίου ελέγχει σε καθημερινή βάση την παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε αν λάβαμε το μήνυμά σας. Είναι δυνατόν να υπάρξουν τεχνικά ή άλλα προβλήματα που να καθυστερήσουν την παράδοση του μηνύματός σας, οπότε μπορεί να μη σας απαντήσουμε αμέσως. Αν σας πιέζει ο χρόνος δοκιμάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.