Αρχική σελίδα » Γενικά » Πώς θα κανονίσω συνάντηση

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ;

Η συνάντηση με τους ειδικούς του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών γίνεται σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, μετά από προσυνεννόηση με τη γραμματεία.

Το Εργαστήριο λειτουργεί από: Δευτέρα έως Παρασκευή. 10:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Το τηλέφωνο του Εργαστηρίου είναι: 210 - 727 7554, αλλά δεν μπορείτε να κανονίσετε τη συνάντησή σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή φαξ. Θα πρέπει να περάσετε προσωπικά από το γραφείο 511 (5ος όροφος Φιλοσοφικής Σχολής).

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε οι φοιτητές που απευθύνονται στο Εργαστήριο να έχουν συνάντηση με κάποιον ειδικό εντός διαστήματος μίας ή δύο εβδομάδων. Ο συνήθης αριθμός συναντήσεων είναι μία ή δύο ανά εβδομάδα.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ;

Η επικοινωνία με τη γραμματεία είναι αρκετή για να κλείσετε ραντεβού και δε χρειάζεται να υποβάλλετε έγγραφη αίτηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθετε προσωπικά στο χώρο του Εργαστηρίου και να συμπληρώσετε δύο ερωτηματολόγια.

Σκοπός των ερωτηματολογίων είναι η συγκέντρωση πληροφοριών που θα διευκολύνει τον ειδικό με τον οποίο θα συνεργαστείτε να σας βοηθήσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι προαιρετική και οι πληροφορίες που θα δώσετε θα παραμείνουν αυστηρώς απόρρητες.

Το πρώτο ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει ερωτήσεις που αφορούν τους ακόλουθους τομείς: οικογενειακή κατάσταση, ακαδημαϊκή πορεία, προηγούμενη συνεργασία με κάποιον ειδικό, προβλήματα σωματικής υγείας, πώς και πότε πληροφορηθήκατε για το Εργαστήριο, ποιοι λόγοι σας έφεραν στο Εργαστήριο, τι περιμένετε από την επαφή σας με το Εργαστήριο. Το δεύτερο ερωτηματολόγιο αφορά σε συνήθεις δυσκολίες.

Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων απαιτεί 20 περίπου λεπτά και γίνεται στην αίθουσα αναμονής, όπου βρίσκεται και η γραμματεία.