Αρχική σελίδα » Γενικά » Πώς θα κανονίσω συνάντηση

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ;

Το Εργαστήριο Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών βρίσκεται στη Φιλοσοφική Σχολή (5ος όροφος, γραφείο 511) και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00.

Η συνάντηση με τους ειδικούς γίνεται σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, μετά από προσυνεννόηση με τη Γραμματεία μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού μηνύματος και προσωπικής επίσκεψης. Το τηλέφωνο είναι 210.7277554 και το e-mail: skf[at]psych.uoa[dot]gr

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε οι φοιτητές που απευθύνονται στο Εργαστήριο να έχουν συνάντηση με κάποιον ειδικό εντός διαστήματος μίας ή δύο εβδομάδων. Ο συνήθης αριθμός συναντήσεων είναι μία ή δύο ανά εβδομάδα.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ;

Η επικοινωνία με τη γραμματεία είναι αρκετή για να κλείσετε ραντεβού και δε χρειάζεται να υποβάλλετε έγγραφη αίτηση. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη συνάντηση θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε δύο ερωτηματολόγια.

Σκοπός των ερωτηματολογίων είναι η συγκέντρωση πληροφοριών που θα διευκολύνει τον ειδικό με τον οποίο θα συνεργαστείτε να σας βοηθήσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το πρώτο ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει ερωτήσεις που αφορούν τους ακόλουθους τομείς: οικογενειακή κατάσταση, ακαδημαϊκή πορεία, προηγούμενη συνεργασία με κάποιον ειδικό, προβλήματα σωματικής υγείας, πηγές πληροφόρησης για το Εργαστήριο, ποιοι λόγοι σας έφεραν στο Εργαστήριο και τι περιμένετε από την επαφή σας με το Εργαστήριο. Το δεύτερο ερωτηματολόγιο αφορά σε συνήθεις δυσκολίες που απασχολούν τους ανθρώπους.

Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων διαρκεί 20 περίπου λεπτά, γίνεται στην αίθουσα αναμονής, όπου βρίσκεται και η γραμματεία, είναι προαιρετική και οι πληροφορίες που θα δώσετε θα παραμείνουν αυστηρώς απόρρητες.